Trainingsaanbod

Wij geven diverse trainingen en workshops op locatie waarbij we in co-creatie aan de slag gaan met een door de groep aangeboden praktijkcasus. We gaan dus direct aan de slag met het verbeteren van de leefomgeving in de deelnemende gemeente.

 

Workshop criminaliteitspreventie door zintuigbeïnvloeding

schermafbeelding-2022-09-21-om-12-18-24

Zijn er locaties binnen jouw gemeente waar jij je hoofd over breekt? Plekken waar inwoners liever met een grote boog omheen lopen, omdat ze zich er onveilig voelen? Of waar overlast is? En wil je hier iets tegen doen? Volg dan de training zintuigbeïnvloeding die wij samen met het CCV hebben ontwikkeld en ontdek hoe jij inwoners een veiliger gevoel geeft en overlast vermindert door de fysieke omgeving aan te passen.

Voor meer info en het aanvragen van de flyer stuur een mailtje naar: info@urbansenses.nl

workshop leefbaarheid en positieve veiligheid in woonwijken

scherm%c2%adafbeelding-2023-01-11-om-18-00-26

Het verbeteren van de leefbaarheid in een kwetsbare wijk kan met recht een Wicked Problem genoemd worden. Een vraagstuk dat meestal niet met een enkele interventie kan worden opgelost. Het verbeteren van de leefbaarheid vraagt small wins; kleine rimpels in het water die tot een stroomversnelling leiden. Slimme innovatieve interventies bedacht in co-creatie. Dit is precies wat we doen tijdens onze workshop leefbaarheid en positieve veiligheid in woonwijken.

 

Voor meer info en het aanvragen van de flyer stuur een mailtje naar: info@urbansenses.nl

CONTACTGEGEVENS

Urban Senses
Vlaardingen
+31 (0)6 24 10 54 13
info@urbansenses.nl

Volg Urban Senses op Linkedin

interessant nieuws over, veiligheid, leefbaarheid, verstedelijking, zintuigbeïnvloeding, positieve gedragsverandering en nog veel meer !!
© 2019 - Urban Senses